zaterdag 18 december 2010

Warm rendiertje met kerst

Wat een winterweer!!! Supergezellig en ik vind het altijd bijzonder om in zo'n witte wereld te lopen, vooral als het buiten donker is. Dan weerkaatst de sneeuw al het licht en is het nooit echt donker. Het geluid wordt ook gedempt, waardoor de wereld stil en licht is. Met dit koude weer heb ik een extra dekentje voor Nox van oma geleend. Dat kan hij goed gebruiken. Met mijn brei-woede van het moment is het een logische stap dat ik een dekentje ga breien voor het mannetje. Daar ben ik dus mee bezig de laatste tijd, als ik echt even de tijd heb tenminste. In een paar vrolijke kleuren brei ik drie stroken die ik uiteindelijk aan elkaar maak en dan heeft ons kleine rendiertje een lekker warm dekentje.


 


Deze foto is op het kinderdagverblijf gemaakt. Nox vond het allemaal heel leuk en dat is te zien. Leuk hoor, dat ze zo actief zijn in die instellingen.

Op Ravin's school was er een kerstmusical en een kerstdiner. Om 17.00 uur moest hij op school zijn met een bordje, beker en bestek. Eerst de kerstmusical kijken en daarna eten. Met het ophalen om 19.15 uur loop ik langs zijn lokaal en het ziet er heeel gezellig uit. De twee kerstbomen staan te stralen en op de tafeltjes staan  glazen potjes met kaarsjes te branden. Verder zijn er geen lampen aan. De afgelopen weken hadden ze het sowieso heel gezellig in de school. Veel kerstbomen, weinig ander licht. Heel knus. Het kerstdiner was een groot succes. Ik heb veel respect voor de juffen die dit allemaal hebben geregeld en uitgevoerd. 1 Ravin vind ik al een hel om te laten eten, laat staan 10-15 kindjes!!!

De kindjes worden groot. Een diner op school is al best een 'grote kindjes-ding'. Maar ik vind het geweldig!

2 opmerkingen:

  1. Heeft Ravin nu al vakantie dan, dat het kerstdiner al geweest is? Hier moeten we nog een week naar school! Heel onhandig, want dan zijn we dus pas vrij als het daadwerkelijk kerst is.
    Wat een ontzettend schattige foto van Nox!
    Als er geen donkergroen is vind ik rood ook mooi, of grijs, zolang het maar een heldere kleur is vind ik het prima. Maak er ook een voor Ravin, die vind het vast ook leuk, en doe rustig aan! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat Nox zijn hoofd rechtop kon houden met dat gewei erop. ;) En wat lijkt hij op Ravin. Of is het Jorg?

    BeantwoordenVerwijderen