vrijdag 24 december 2010

Nox aan de waterpijp!!!

De waterpijp van Nox
 Vorige week vrijdag kreeg Jorg keelpijn, hoofdpijn en opgezette klieren in zijn keel. Maandag volgden Ravin en Nox. Ravin heeft klieren zo groot als duiveneieren en Nox had woensdagochtend 39,6 graden koorts. Arme jongens. Dus naar de dokter. Ravin had inmiddels nauwelijks meer koorts en zijn longen waren schoon. Voor zijn klieren moeten we maandag terug. Nox zijn longen waren niet schoon, daar zat slijm in. De dokter schreef een waterpijp voor. Pfff. Wat een ding!!! Nox vindt het niks, zet het op een brullen als het ding over zijn neus en mond wordt gedrukt. Hij knapt er wel van op.Winterse luchtenOnderweg van mijn werk naar huis, zie ik vaak mooie dingen.  Mijn telefoontje is dan dichtbij en dit soort dingen kan ik goed vastleggen. De schotse hooglanders die vlak langs de weg grazen en ander wild, is moeilijker vast te leggen. Jammer...
Sleetje rijdenVóórdat Ravin ook ziek werd, ging hij heerlijk buiten spelen met de slee. Het dasje heb ik zelf gebreid. Eerst wilde hij hem niet om, maar inmiddels vindt Ravin de das heel fijn. Nox heeft dezelfde, maar dan een slag kleiner. 
De chinees
De achtertuin is ook fijn
De Chinees heeft een warme sjaal van sneeuw om. De sneeuw is echt recht naar beneden gevallen. Wat een dik pak!!!

Een extra dik ingepakte Ravin. Pyjamabroek, twee paar sokken, t-shirt, trui, vest, jas, das en wanten.

3 opmerkingen:

  1. Pfff, beterschaap... En wat een sneeuw zeg, leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke foto's. Vervelend voor Noxie dat 'ie zo'n last heeft. Ventolin is niet niks, hopelijk knapt hij snel op, het een efficient medicijn. Fijne kerst daar! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is niet niks zeg, dat apparaat, hoop dat Nox snel weer fit is! En inderdaad leuke foto's, wat een feest daar in de sneeuw. Geniet van de feestdagen!

    BeantwoordenVerwijderen