woensdag 27 april 2011

Zien

Zien en gezien worden, is waar het om draait. Jorg was een knikkerbaan aan het timmeren en ik kwam even kijken hoe hij bezig was. Hij sloeg zich keihard op zijn duim, want hij keek naar mij (het was maandag warm, ik had een paars kort, diep uitgesneden jurkje aan). Ik vind het een groot compliment dat mijn lief zich op zijn duim slaat om te zien hoe ik in de stoel naast hem ga zitten. De knikkerbaan is erg mooi geworden en Ravin is apetrots. 


Ook Ravin wil gezien worden. "Kijk mam!" En dat net zo lang tot ik kijk, om te zien dat hij een broodkorst tussen zijn lippen geklemd heeft. "Kijk eens wat ik kan! Kan jij dit ook mam?" Hij merkt het feilloos als ik niet kijk en roep "Nee, dat kan ik niet, veel te moeilijk!". "Maham, je kijkt niet eens!" Hahaha. 


Een blog, facebook, twitter, het zijn ook allemaal manieren om te zien en gezien te worden. Iedereen heeft tot op zekere hoogte iets exhibitionistisch/voyeuristisch in zich. Lekker toch? Complimentjes vangen op internet. En dan heb ik nog niet eens een foto van mezelf in het paarse niemandalletje gezet. 

1 opmerking:

  1. Ik vind je blog een mooie manier om jou te zien: in je kwetsbaarheid en in je kracht. Laat je niet van je pad brengen!

    BeantwoordenVerwijderen